Κεντρική  >>  Προϊόντα  >>  Ψυκτικά Εργαλεία  >>  Μανόμετρα - Κάσες
Μανόμετρα - Κάσες
 

ΚΑΣΕΣ ΜΑΝΟΜΕΤΡΩΝ

Οι κάσες μανομέτρων είναι πολλών  ειδών και με πολλά πρόσθετα αξεσούαρ όπως  δείκτης ροής υγρών κ.α. Η βασική όμως λειτουργία είναι η ίδια σε όλες τις κάσες, και αποτελούνται απο τα εξής βασικά μέρη.

α) μανόμετρο χαμηλής πίεσης β) μανόμετρο υψηλής πίεσης
γ) χειρόβανα χαμηλής πλευράς  δ) χειρόβανα υψηλής πλευράς
ε) σύνδεσμος χαμηλής πλευράς στ) σύνδεσμος υψηλής πλευράς  
ζ) σύνδεσμος πλήρωσης υγρών ή δημιουργίας κενού  

Ετσι  λοιπόν σε οποιοδήποτε κύκλωμα συνδέοντας τον σύνδεσμο χαμηλής με την χαμηλή πλευρά του τον σύνδεσμο υψηλής με την υψηλή πλευρά του και τον σύνδεσμο πλήρωσης ή κενού με την μπουκάλα ή την αντλία κενού, έχουμε την δυνατοτητα να ελέγχουμε την σωστή λειτουργία του και να φορτίζουμε με υγρά ή να εκφορτίζουμε απο τα υγρά ή τον ατμοσφαιρικό αέρα που πιθανών να έχει παραμείνει στο κύκλωμα απο την κατασκευή του. Τα μανόμετρα χαμηλής και υψηλής πίεσης είναι γεφυρωμένα άμεσα με τους συνδέσμους που τους αντιστοιχούν ώστε μόλις συνδεθούν σε ένα κύκλωμα να μας δείχνουν αμέσως τις πιέσεις που λειτουργεί το κύκλωμα. Με τις χειρόβανες χαμήλης και υψηλής πλευράς έχουμε την δυνατότητα να συνδέουμε όποια πλευρά θέλουμε με τον σύνδεσμο πλήρωσης  ή δημιουργίας κενού.

 


www.tif.com

 Ολα τα μανομετρα TIF ειναι κατασκευασμενα να αντεχουν στις σκληροτερες συνθηκες παρεχοντας για χρονια αξιοπιστες μετρησεις. Εχουν δυνατοτητα (manual) καλιμπραρισματος ετσι ωστε να εξασφαλιζουν μακροχρονια ακριβεια. Το συνθετο μανομετρο χαμηλης εχει ταυτοχρονα ενδειξεις κενου και πιεσης απο 0 εως 250psi,ενω το υψηλης απο 0 εως 500psi. Αλλα μανομετρα διατιθενται ειτε σε κασες (2δρομων η 4 δρομων)με λαστιχα η χωρις ειτε σαν μεμονωμενα ανταλλακτικα μανομετρα.Υπαρχουν τρεις  διαφορετικοι τυποι μανομετρων. 

Η απλη σειρα ειναι ιδανικη για ακριβεις μετρησεις και απευθυνεται σε αυτους που ψαχνουν για κατι το οικονομικο.

Η σειρα με γλυκερινη που βοηθα στην αποσβεση του τρεμουλιασματος της βελονας

Η ηλεκτρονικη σειρα μανομετρων παρεχει φοβερη καθαροτητα και ακριβεια λειτουργωντας εντελως αυτονομα με μπαταρια.               

Όλα τα μανομετρα επισης διατιθενται σε κλιμακες Metrix bar η kpa  και kg/cm2. Η TIF διαθετει επισης πληρη σειρα λαστιχων μεταγγισεως  και για βιομηχανικες εφαρμογες. Ολα τα λαστιχα ειναι εφοδιασμενα με αυτοματη βαλβιδα ετσι ωστε να αποφευγεται απωλεια του ψυκτικου μεσου. Διατιθενται σε 1M,1.2M,1.5M,2M σε μπλε, κοκκινο η κιτρινο. H TIF επισης προσφερει αυτοματες συνδεσεις αυτοκινητου (COUPLINGS ) για R134a συστηματα.

H TIF προσφέρει πλήρη σειρά σετ μανομέτρων: 2 και 4 δρόμων, ξηράς ή γλυκερίνης μανόμετρα για χρήση σε εφαρμογές CFC/HCFC ή HFC.
Για τη βιομηχανία ψύξεως και κλιματισμού αλλά και κλιματισμό αυτοκινήτου.

 TIF 935

Αυτες οι μπρουτζινες κασες μανομετρων ειναι μεγαλης αντοχης και αναποσπαστο μελος της εργαλειοθηκης καθε τεχνικου.Σχεδιασμενες για σκληρες εφαρμογες και χρησεις αλλα αρκετα οικονομικες ωστε να εχετε 2 σετ. Αυτες οι κασες μανομετρων  προσφερουν ολες τις προδιαγραφες για να ελεγχετε ολα τα συστηματα  και εφαρμογες.

 

TIF 9600

Κάσα μανομέτρων 4 δρόμων από εξελασμένο αλουμίνιο, μασίφ με ρυθμιζόμενα μανόμετρα γλυκερίνης, χρωματιστούς διακόπτες, μπρούτζινα ακροφύσια και υγροδείκτη για οπτική επαφή. Ίσως το καλύτερο σετ παγκοσμίως με δυνατότητα χρησιμοποίησης και ηλεκτρονικών μανομέτρων.
Πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.

 

TIF 9500

Κάσα μανομέτρων 2 δρόμων από εξελασμένο αλουμίνιο, μασίφ με ρυθμιζόμενα μανόμετρα απλά ή γλυκερίνης, χρωματιστούς διακόπτες, μπρούτζινα ακροφύσια και υγροδείκτη για οπτική επαφή.
Πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών.
 

 

TIF 9676 & 9685 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΑΝΟΜΕΤΡΑ

Η TIF σχεδίασε αυτά τα μανόμετρα, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία διαθέσιμη. Οι ηλεκτρονικές οθόνες τους σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε γρήγορη, εύκολη στο διάβασμα και πάνω απ'όλα ακριβέστατη ένδειξη. Αυτά τα μανόμετρα σας επιτρέπουν ενδείξεις πίεσης και υποπίεσης. Το υψηλής σας επιτρέπει μετρήσεις από 0 έως 500 psi ενώ το χαμηλής, από -30 inHg έως 99,9 psi. Τα μανόμετρα είναι συμβατά με όλα τα ψυκτικά υγρά και λειτουργούν με 9 V μπαταρία.

 

Όλα τα μανόμετρα και τα λάστιχα της TIF είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με οποιαδήποτε κάσα μανομέτρων έχετε. Υπάρχει επίσης μεγάλη ευελιξία έτσι ώστε π.χ. να μπορείτε να έχετε ένα ηλεκτρονικό μανόμετρο στην μια μεριά και ένα γλυκερίνης στην άλλη. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να ξοδεύετε μια περιουσία για να έχετε τα καλύτερα μανόμετρα σήμερα. Τα απλά μανόμετρα της TIF είναι πολύ οικονομικά ρυθμιζόμενα και κατασκευασμένα να εξασφαλίζουν μακροχρόνια ακρίβεια. Τα μανόμετρα γλυκερίνης είναι σχεδιασμένα να εξαλείφουν κάθε κραδασμό και να παρέχουν απόλυτη ακρίβεια στη μέτρηση, με τον ειδικά κατασκευασμένο μηχανισμό της. Ρυθμιζόμενα και διαθέσιμα σε διάμετρο 63 και 80 mm.

ΟΡΓΑΝΑ SERVICE & ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΕΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (HVAC/R)   

 

 

718 C IMPERIAL U.S.A.

Κάσα μανομέτρου με ενσωματωμένο KWIK-CHARGE κατάλληλη και για R410

 • Ενσωματωμένο KWIK-CHARGE στη χαμηλή πλευρά κατάλληλο και για R410a
 • Βαλβίδα διπλής χρήσεως επιτρέπει τη λειτουργία α) Σαν μια απλή κάσα μανομέτρου ή β) Ενεργοποιεί το KWIK-CHARGE, επιτρέποντας στην κάσα μανομέτρου να δέχεται ψυκτικό μέσο σε υγρά μορφή από τη φιάλη και να κάνει πλήρωση όμως με αυτό, από τη χαμηλή πλευρά του συστήματος σε αέρια μορφή, προστατεύοντας έτσι ιδανικά τον συμπιεστή
 • Εσωτερικό σύστημα μέτρησης μειώνει τη ροή του ψυκτικού σε υγρά μορφή σε ένα επίπεδο αμέσως μικρότερο της ικανότητος υποδοχής του συμπιεστού, επιτρέποντας έτσι πλήρωση έως και 8 φορές γρηγορότερη, αλλά και απόλυτα ασφαλής
 • Ειδικά πατενταρισμένα όργανα παρέχουν απαράμιλλη αντοχή ενάντια σε πτώσεις αλλά και στις καταπονήσεις από τις εναλλαγές ροής του υγρού
 • Ειδική αντεπίστροφη βαλβίδα επιτρέπει την απροβλημάτιστη χρήση της κάσας και για κενό του συστήματος.

 

512 C IMPERIAL U.S.A. (R410A)
 • Ειδική extra βαλβίδα εισόδου επιτρέπει πολλαπλές συνδέσεις για μανόμετρο, αντλία κενού, σύστημα ανάκτησης κλπ.
 • Ειδική 2πλή φλάντζα o-ring για υψηλές πιέσεις αλλά και πλάκα νικελίου με ειδική προεργασία για αποφυγή της ηλεκτρόλυσης, καθιστούν αυτή την κάσα μανομέτρου μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες επιλογές του τεχνικού που θέλει να επέμβει σε συστήματα με R410a
 • Ειδικά πατενταρισμένα όργανα παρέχουν απαράμιλλη αντοχή ενάντια σε πτώσεις αλλά και στις καταπονήσεις από τις εναλλαγές ροής του υγρού

 

422 C IMPERIAL U.S.A. (R410A)
 • Ειδικά κατασκευασμένη με 2πλή φλάντζα o-ring για υψηλές πιέσεις και σχεδιασμό για απροβλημάτιστο κενό και πλήρωση
 • Απαλές χρωματιστές λαβές, απόλυτα εργονομικές
 • Προστατευτικά λάστιχα στα όργανα για αναπάντεχα πεσίματα αλλά και για καταπονήσεις από τις εναλλαγές ροής του υγρού
 • Η φθηνότερη κάσα της αγοράς, ανεξαρτήτως μάρκας αλλά με τη σιγουριά του κορυφαίου κατασκευαστή παγκοσμίως για χρήση με R410a.

 

395 C IMPERIAL U.S.A.

Μπρουτζινη κασα μανομετρων υψηλης ποιοτητας κατασκευης με 2 βανες (και προαιρετικα κιτ μετατροπης της σε 4 βανες) με μανομετρα ακριβειας μοναδικου σχεδιασμου παρεχουν υψιστη αντισταση σε κραδασμους, χτυπηματα και παλμικες κινησεις για μεγαλυτερη αποδοση και επεκταση της ζωης τους. Απαλες εδρες βαλβιδων σε μπρουτζινους αξονες επικαθονται σφιχτα εξασφαλιζοντας στεγανοτητα με μια πολυ απαλη κινηση του χεριου. Στιβαρης κατασκευης, χρωματιστοι διακοπτες απο ειδικο υλικο για καλη λαβη της παλαμης οταν τα χερια μας ειναι λαδωμενα. Κρεμαστρα και συνδυασμος με υψηλης αποδοσης λαστιχα που αντεχουν σε συνθηκες λειτουργιας εως και 800 psi καθιστουν το συγκεκριμενο εργαλειο ενα απο τα καλυτερα παγκοσμιως. Διατιθενται επισης και μοντελο για R410a. Πληρης σειρα ανταλλακτικων.

 

 

 

620 CS IMPERIAL U.S.A.

Διαθετοντας ικανοτητα χειρισμου 4 βαλβιδων αυτη η κασα επιτρεπει αυτονομη συνδεση και ελεγχο των γραμμων κενου, χαμηλης και υψηλης πλευρας και γραμμης υγρου. δεν χρειαζεται αλλαγη των λαστιχων μεταγγισεως. Διαθετοντας εισοδο κενου 3/8" και υπερμεγεθη εσωτερικα διακενα, επιτρεπει ως και 4 φορες γρηγοροτερο κενο απο τις συνηθισμενες κασες μανομετρου. Απαλες εδρες βαλβιδων σε μπρουτζινους αξονες επικαθονται σφιχτα εξασφαλιζοντας στεγανοτητα με μια πολυ απαλη κινηση του χεριου. Μια στροφη αρκει απο πληρη ανοιγμα σε πληρη κλεισιμο. Μανομετρα ακριβειας μοναδικου σχεδιασμου παρεχουν υψιστη αντισταση σε κραδασμους, χτυπηματα και παλμικες κινησεις για μεγαλυτερη αποδοση και επεκταση της ζωης τους. Η σειρα 600 ειναι αναγνωρισμενη συμφωνα με UL για επαγγελματικη ψυξη και εφαρμογες κλιματισμου. Στιβαρης κατασκευης, χρωματιστοι διακοπτες απο ειδικο υλικο για καλη λαβη της παλαμης οταν τα χερια μας ειναι λαδωμενα. Κρεμαστρα και συνδυασμος με υψηλης αποδοσης λαστιχα που αντεχουν σε συνθηκες λειτουργιας εως και 800 psi καθιστουν το συγκεκριμενο εργαλειο ενα απο τα καλυτερα παγκοσμιως.

ΜΑΝΟΜΕΤΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΨΥΚΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ.

Ανταλλακτικα για ολες τις κασες επιβεβαιωνουν την υπεροχη της IMPERIAL ακομα και στις δυσκολες καταστασεις. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ.

 


www.supco.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ DPG500 SUPCO USA

Το DPG500 είναι ένα απολύτου ακριβείας ηλεκτρονικό μανόμετρο που λειτουργεί με μπαταρία 9V ή μετασχηματιστή. Μετράει από -14 έως 500 psi, χρησιμοποιεί οθόνη υγρών κρυστάλλων 1/2", στεγανό διαμέρισμα μπαταρίας, βίδα καλιμπραρίσματος, διακόπτη έναρξης/παύσης και θήκη μεταφοράς.

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ VG60 SUPCO USA

Μία στιβαρή κατασκευή που λειτουργεί με μπαταρία 9V, υποδεικνύει το στάδιο του κενού χρησιμοποιώντας έγχρωμες ενδεικτικές λυχνίες. Επιτρέπει ενδείξεις έως και 50 microns ενώ ο σχεδιασμός του επιτρέπει σύνδεση κατ'ευθείαν στο σύστημα ή στην αντλία κενού.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ VG64 SUPCO USA

Με χαμηλή ανάλυση έως 1 micron και απόκριση 0.5 sec, το VG64 παρέχει ακριβείς μετρήσεις γρήγορα. Κάνει δηλαδή τη διαδικασία εκκένωσης μιας μονάδας πολύ εύκολη. Αυτόματο σβήσιμο, γάντζος κρέμασης, εύκολη πρόσβαση καθαρίσματος, μετρά το κενό σε 7 διεθνείς μονάδες. Αισθητήρας τύπου Thermistor, 1/4" αρσενικό flare σύνδεση. Εύρος 0-12.000 microns (0-1.600 pascals). Μετράει σε microns, psi, InHg, millibars, pascals, torr, millitorr. Ακρίβεια ±10%. 9V αλκαλική μπαταρία, εγγύηση 1 έτους.

 

ΜΑΣΙΦ ΚΑΣΕΣ ΜΕ ΥΓΡΟΔΕΙΚΤΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Κασες μανομετρων μονες, διπλες αλλα και τριπλες με ολους τους τυπους των μανομετρων (απλα, γλυκερινης σε R22, 404, 134, 407, 410, 507 και ολων των αλλων γνωστων ψυκτικων υγρων) πολυ καλης κατασκευης και αρκετα οικονομικες.


 

Φυσικό Αέριο, Θέρμανση, Κλιματισμός, Υδραυλικά. κατασκευή - εγκαταστάσεις - πωλήσεις - μελέτες - επισκευές.
Κλιματιστικά, Daikin, Συστήματα θέρμανσης, υδραυλικών, ηλιακά, Καυστήρες πετρελαίου, Θερμαντικά σώματα, Διακόπτες σωμάτων, Δεξαμενές πολυαιθυλενίου, Αυτονομίες, Καμινάδες, Κυκλοφορητές, Δοχεία Διαστολής, Θερμοσίφωνες, Ηλιακά, Ταχυμπόιλερ λεβητοστασίου, Όργανα θέρμανσης Επιτοίχιοι λέβητες, Εξαρτήματα καμινάδος, Καυστήρες Αερίου, Μελέτη Φυσικού αερίου, Split τοίχου, Δαπέδου/οροφής, Κασσέτες, Οροφής/τοίχου, Τύπου αεραγωγού, Συστήματα νερού, Εξαρτήματα σιδηροσωλήνας, Εξαρτήματα Ορειχάλκινα, Εξαρτήματα χάλκινα, Σωλήνες, Μονώσεις, Mπαταρίες, Στηρίγματα, Αναλώσιμα, Κόλλες, Καθαριστικά, Σπιράλ

Μηλιαράκη 17 - Κάτω Πατήσια, 111 45, Αθήνα, Τηλ.: 210-22.80.384, 22.86.268, Fax: 210-22.81.026, george@soldatos.gr
Σπάρτακου 6 - Καλλιθέα, 176 76, Αθήνα, Τηλ.: 210-34.61.963, 34.59.269, Fax: 210-34.27.021, spyros@s-soldatos.gr
Copyright © 2008 - soldatos.gr - All Rights Reserved.

Art Internet Design

 
Εταιρικό προφίλ Προϊόντα Βασικές Αρχές E-shop Δελτία Τύπου Επικοινωνία