15 - 05 - 2006 ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ A/C ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ…

:: Η ιταλική εταιρεία ARTIPLASTIC σαν φίρμα ιδρύθηκε το 1973 ασχολουμένη κυρίως με μετασχηματισμό και επεξεργασία πλαστικών υλικών εκ μέρους τρίτων, στρεφόμενη κυρίως στη βιομηχανία.
Χάρη στην εμπειρία της η ARTIPLASTIC δημιούργησε το 1997 μια εξαιρετική σειρά αγωγών και αξεσουάρ, CANALSPLIT, η οποία αναφέρεται στο χώρο των μηχανολογικών εγκαταστάσεων και κλιματισμού.
Το CANALSPLIT είναι ένα εμφανίσιμο και πρακτικά σταθερό σύστημα PVC αυτό-χρωμο και ανθεκτικό στις ακτίνες UV, τα οποία σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε εύκολα και γρήγορα καινούργιες σωλήνες στις εγκαταστάσεις κλιματισμού σας. Το CANALSPLIT τοποθετείται στον τοίχο με βίδες χρησιμοποιώντας τις τρύπες στη βάση του. Οι σωλήνες συγκρατούνται στη βάση από ειδικά στηρίγματα ‘’FAST BLOCK’’ χάρη στη γρήγορη εισαγωγή και μετακίνηση με διασπορά στους τοίχους.
Το CANALSPLIT παρέχεται με ένα σύστημα από αξεσουάρ καλύμματα για τα σημεία σύνδεσης και διαχωρισμού όπως επίσης και για τα σημεία διασταύρωσης. Όλα τα αξεσουάρ έχουν μια αυτόματη απελευθέρωση ασκώντας μια μικρή πίεση στον αγωγό / αξεσουάρ.
Ακολουθώντας τις απαιτήσεις νέων διαφορετικών αγορών, η ARTIPLASTIC δημιούργησε μια νέα σειρά καναλιών, ‘’CANALSPLIT-MIDI’’, πλήρως ολοκληρωμένη με όλα τα αξεσουάρ της σειράς CANALSPLIT. Χάρη στο σχεδιασμό της και στη μεθοδολογία παραγωγής της η σειρά ‘’midi’’, η οποία δεν έχει τα περιφερειακά καλύμματα, είναι φθηνότερη από την παραδοσιακή σειρά CANALSPLIT, και εξυπηρετεί την πρακτικότητα, την ταχύτητα εγκατάστασης, την ποιότητα και την εμφάνιση.

:: Η βελγική εταιρεία CASTEL ENGINEERING ιδρύθηκε το 1986 με χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή πλαστικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία ψύξης, με ειδικά αξεσουάρ για ψυκτικούς θαλάμους, καταψύκτες καθώς και για εγκαταστάσεις κλιματιστικών μονάδων.
Το εμφανίσιμο συμπαγές κανάλι SUPER DUCT προστατεύει τη μονωμένη σωλήνα. Συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην απροβλημάτιστη λειτουργία μεγάλης διάρκειας της εγκατάστασης του split.
Οι διαστάσεις έχουν επιλεγεί προσεχτικά με σκοπό να ταιριάζει σε οποιοδήποτε τύπο εγκατάστασης (split, multi-split,…) και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα διαφορετικά πάχη μονώσεων και των άλλων ειδών σωληνώσεων ώστε να ταιριάζουν μέσα στο κανάλι.
Το σύστημα ένωσης ‘’Click-In’’ / ‘’Snap-On’’ προσφέρει μια γρήγορη και στερεή συναρμολόγηση. Τα κανάλια κατασκευάζονται από αντικραδασμικό PVC, στέρεο, πυρίμαχο, με σταθεροποιημένο UV. Έχει βελτιωμένη αντίσταση σε υψηλές (+60οC) και χαμηλές (-20 οC) θερμοκρασίες. Διατίθεται σε χρώμα λευκό (RAL 9003) και με τα ακόλουθα διαθέσιμα μεγέθη: 60x45mm, 80x60mm, 90x65mm, 110x75mm (μxυ).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στα τηλ: 210-2280384, 2286268 fax: 210-2286912 e-mail : ntina@soldatos.gr


 

 
     
     

 

Φυσικό Αέριο, Θέρμανση, Κλιματισμός, Υδραυλικά. κατασκευή - εγκαταστάσεις - πωλήσεις - μελέτες - επισκευές.
Κλιματιστικά, Fuji Electric, Daikin, Konner, Trane, Viadrus, Baltur, Drazice, Giersch, Simplex, Cosmogas, Συστήματα θέρμανσης, υδραυλικών, ηλιακά, Καυστήρες πετρελαίου, Θερμαντικά σώματα, Διακόπτες σωμάτων, Δεξαμενές πολυαιθυλενίου, Αυτονομίες, Καμινάδες, Κυκλοφορητές, Δοχεία Διαστολής, Θερμοσίφωνες, Ηλιακά, Ταχυμπόιλερ λεβητοστασίου, Όργανα θέρμανσης Επιτοίχιοι λέβητες Cosmogas, Εξαρτήματα καμινάδος Cosmogas, Viadrus, Καυστήρες Αερίου, Μελέτη Φυσικού αερίου, Split τοίχου, Δαπέδου/οροφής, Κασσέτες, Οροφής/τοίχου, Τύπου αεραγωγού, Συστήματα νερού, Εξαρτήματα σιδηροσωλήνας, Εξαρτήματα Ορειχάλκινα, Εξαρτήματα χάλκινα, Σωλήνες, Μονώσεις, Mπαταρίες, Στηρίγματα, Αναλώσιμα, Κόλλες, Καθαριστικά, Σπιράλ

Μηλιαράκη 17 - Κάτω Πατήσια, 111 45, Αθήνα, Τηλ.: 210-22.80.384, 22.86.268, Fax: 210-22.81.026, george@soldatos.gr
Σπάρτακου 6 - Καλλιθέα, 176 76, Αθήνα, Τηλ.: 210-34.61.963, 34.59.269, Fax: 210-34.27.021, spyros@s-soldatos.gr
Copyright © 2008 - soldatos.gr - All Rights Reserved.

Art Internet Design

 
Εταιρικό προφίλ Προϊόντα Βασικές Αρχές E-shop Δελτία Τύπου Επικοινωνία